Aquatherm Climatherm Özellikleri

Özellikleri

Fan Coil (Isıtma – Soğutma), Kalorifer ve Jeotermal Hattı

climatherm, aquatherm’ in ısıtma-soğutma (fan coil) ve kalorifer tesisatı ile jeotermal hatlar için özel olarak geliştirdiği sistemidir.

Boruların, 20 – 355 mm arasındaki çaplar için üretimi mevcuttur.

Geniş ürün yelpazesi sayesinde, her türlü kullanım alanı için ideal çözümleri bulmak mümkündür

 
 

climatherm korozyon hasarlarına son vermektedir.

Özellikle soğutma hatlarında kullanılan metal boruların, terleme sonucunda dış ve diğer sebeplerle de iç korozyona maruz kaldıklarını biliyoruz. Yine ısıtma hatlarında da benzeri korozyon sorunlarının yaşandığına tanığız.

climatherm %100 korozyona dayanıklı fusiolen hammaddeden üretilmektedir ve ısıtma-soğutma sisteminin ömrünü arttırmaktadır.

Karışım teknolojisi:

climatherm Cam Elyaf Takviyeli(CET) Boru, aquatherm GmbH’ın yaklaşık 10 yıl önce geliştirdiği özel bir teknikle fusiolen hammaddesine karıştırılan cam elyaf liflerinden üretilmektedir.

climatherm borular, diğer aquatherm borulardan farklı olarak, dört adet yeşil çizgili mavi ana renktedir. Bağlantı parçaları olarak; aquatherm üretim programında yer alan 400’den fazla çeşitteki fittingsler ile beraber her türlü bağlantı alternatifi mümkündür.

climatherm borular da, aquatherm’in üretim programındaki diğer boru ve bağlantı parçaları gibi özel hammadde fusiolen®’den üretilmektedir. fusiolen®, rakiplerine kıyasla aquatherm’in çok daha dayanıklı ve farklı olmasını sağlamaktadır.

fusiolen PP-R(80) boru sistemlerinin genel avantajlarının yanı sıra, climatherm’ in et kalınlığı, aquatherm’ in diğer sıhhi tesisat sistemlerine oranla, daha incedir ve doğal olarak debi climatherm’ de daha fazladır.

Bu yazı Isıtma-Soğutma Sistemi kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.