Aquatherm Climatherm Kullanım Alanları

Isıtma-soğutma sistemi, özellikle sıhhi tesisat döşemeleri dışındaki uygulamalar(ısıtma-soğutma: Fan coil ve kalorifer tesisatı ile jeotermal hatlar) için geliştirilmiştir.

Fusiolen Polipropilen hammaddesinden üretilen, aquatherm sıhhi tesisat sisteminin genel avantajlarına ek olarak, ısıtma-soğutma sistemi, düşük duvar kalınlığına bağlı olarak, yüksek hacimsel akış değerlerine sahiptir.

Boruların 20 – 355 mm arasındaki çaplar için üretimi mevcuttur. Diğer aquatherm borulardan farklı olarak, dört adet yeşil çizgili mavi ana renktedir. Bağlantı parçaları olarak; normal aquatherm üretim programında yer alan 400’den fazla ek parça ile her türlü bağlantı alternatifi mümkündür. climatherm borular da aquatherm’in üretim programındaki diğer boru ve bağlantı parçaları gibi özel hammadde fusiolen®’den üretilmektedir. fusiolen®, aquatherm’in çok daha dayanıklı ve farklı olmasını sağlamaktadır.

Sistem soğuk, sıcak ve farklı endüstriyel uygulamalarda kullanılabilecek tüm unsurlara sahiptir.

Isıtma-Soğutma Sisteminin uygulama alanları:

  • Isıtma sistemi inşaası
  • İklim teknolojisi
  • Soğuk su teknolojisi
  • Yüzme havuzu teknolojisi
  • Yüksek kimyasal dayanıklılık özelliğinden dolayı kimyasal transferlerinde
  • Drenaj sistemlerinde
  • Basınçlı Hava Sistemlerinde
  • Zemin altı ısıtma sistemleri
  • Gemi İnşasında
  • Jeotermal Hatlarda.

 

FAN COİL TESİSATI

Tesisat odalarından (chiller ve kazan), son nokta olan fan coil ünitelerine kadar, tüm boru ve bağlantı parçalarının (vanalar dahil) montajında aquatherm – climatherm ürünleri kullanılabilir.

İşletme Sıcaklıkları:

90°C / 70°C  ısıtma ve 7°C / 12°C soğutma için uygundur.

Basınç ve Sıcaklığa bağlı ömür tablosu aşağıdadır.

KAZAN DAİRESİ HATLARI

“Zaman paradır” deyişi, inşaat sektöründe her gün daha da gerçeklik kazanmaktadır. Her yapı projesinin tesisat ve ısıtma döşemesi, zamansal ve lojistik açıdan –sadece mimar ve planlamacıya değil- herkes için zorluk yaratır.

Şantiyede döşemenin tamamlanması, çoğu zaman şantiye müdürleri için bir problemdir. Mekansal koşullar ya da zamansal gereklilikler, şantiye müdürlerinin karmaşık bir branşman alma sürecinin detaylarıyla ilgilenmelerini önler.

Ek olarak, şantiyede branşman almanın tamamlanması masraf yaratır ve farklı birçok soruna da yol açar.

Bu nedenle aquatherm müşterilerine bir alternatif sunmaktadır: Biz tüm branşman alma sürecini, sizin spesifikasyonlarınıza göre tasarlıyor ve tamamlıyoruz; hazır olarak dünyanın her neresindeyseniz oraya gönderiyoruz.

 

Bu yazı Isıtma-Soğutma Sistemi kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.