Aquatherm Boru Sistemleri

Aquatherm Boru Sistemleri

Sıhhi Tesisat Sistemi

aquatherm-fusiotherm boru ve ek parçaları, sıcak ve soğuk sıhhi tesisat ve gıda-işlemleri için tasarlanmış fusiolen polipropilenden imal bir basınçlı tesisat sistemini oluşturmaktadır. Mükemmel fiziksel dayanıklılık ile yüksek kimyasal saflığı birleştiren aquatherm-fusiotherm, diğer tesisat sistemlerinin ulaşamayacağı düzeyde kalite ve performans sunmaktadır. Bunun yanında, dünyanın en çevreyle dost tesisat sistemidir.

Isıtma-Soğutma Sistemi

aquatherm-climatherm, fan coil, jeotermal ve endüstri uygulamaları için özel olarak tasarlanmış polipropilen basınçlı tesisat sistemidir. fusiolen hammaddesi sayesinde daha yüksek ısılara dayanıklı  olan climatherm borular, daha yüksek debi için daha ince et kalınlığına sahiptir. Böylece mühendisler ve taşeronların tercih ettiği bir ürün haline gelmiştir.

Sprinkler Tesisat Sistemleri

aquatherm sprinkler tesisat sistemleri, yangın hat döşemeleri için geniş kapsamlı boru ve fittingsleri sunmaktadır.

 

 

SHT çok amaçlı boru

aquatherm SHT çok amaçlı boru sistemi, sıhhi tesisat, ısıtma ve zemin ısıtma bağlantıları için uygundur. SHT boru bağlantısı, kayar manşon pressli bağlantı tekniğiyle yapılır. Bu bağlantı tekniği kolaydır ve temiz bir görüntü sağlar.

 

Yerden Isıtma Sistemi

aquatherm, kuruluşundan itibaren yerden ısıtma sistemi pazarında çok başarılı bir yer edinmiştir. Teknik bilgisini sürekli geliştirerek ve yıllar boyunca farklı projelerde elde ettiği önemli tecrübelerine dayanarak, özellikle farklı uygulamalarda, aquatherm rakiplerine göre her zaman bir adım önde olmuştur.

aquatherm yerden ısıtma sistemlerini climatherm boru sistemleri ile kombine ederek, aşağıdaki gibi birçok alanda uygun çözümler bulmak mümkündür:

  • Eski ve yeni binalar için yerden ısıtma sistemleri
  • Açık alan ısıtma
  • Endüstriyel zemin ısıtma
  • Spor zemini ısıtma
  • Toprak-altı ısıtma
  • Tarım uygulamaları

 

Isıtma-Soğutma Panelleri

aquatherm-climasystem ısıtma-soğutma panelleri, radyant ısıtma ve soğutma sistemlerinin geleceğidir. Mevcut elektrik faturanızın üçte biri ya da daha az bir bedelle elde ettiğiniz ve hareket eden hava parçacıkları ya da bakteri üremesi olasılığının olmadığı, bir ısıtma-soğutma sistemi hayal edin…
Isıtma-soğutma panelleri, duvar ve tavana monte edilerek, maksimum verimlilikte ısıtma-soğutma sağlamaktadır.

Lilac Gri Su Tesisatı

Geri dönüşümlü su ve yağmur suyu uygulamaları için tasarlanmış olan Lilac gri su tesisat sistemleri, polipropilen hammaddesinin uzun ömür ve dayanıklılık gibi özelliklerini rekabetçi maliyetlerde sunmaktadır. Ürünün tüm bağlantı noktalarında, fusiotherm fittingsler ile kaynak yapıldığından, üretim sistemimizin tüm kalite ve sürekliliği korunmaktadır.

Bu yazı Aquatherm kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.