Aquatherm Firestop Kullanım Alanları

aquatherm firestop – Sprinkler Boru Sistemi

Geniş ürün yelpazeli, aquatherm basınçlı boru sisteminden geliştirilen firestop sprinkler boru sistemi ile aquatherm, müşterilerine benzersiz bir ürün sunmaktadır.

Firestop; VDS ve LPCB’ nin müsadeleri ve dünya çapında tanınma için verilen uğraşlar sonucunda, kullanıma uygunluk ve yangın sistemleri alanındaki gerekliliğini, göz alıcı bir şekilde ispat etmiştir.

Sprinkler/yangın hatlarında kullanılan bu ürün temel olarak cam elyaf teknolojisi ile 20 -125 mm çapları arasında fusiolen PP-R (80) FS (zor yanıcı) hammaddesinden cam elyaf takviyeli olarak üretilmektedir.

aquatherm firması, firestop ile kullanıcısına boru ve bağlantı parçasından oluşan komple* bir sprinkler sistemi kurma imkanı sağlamaktadır.

aquatherm firması ihtiyaç duyulan ek parçalar, armatürler ve gerekli kaynak tekniğini de hizmetinize sunmaktadır.

Boru ve fittingsler, LPCB gibi önemli bir kuruluş tarafından, LPS 1260 normlarına uygun ve kullanıma müsait olduğuna dair, 684a sertifika numarası ile sertifikalandırılmıştır.

Üretim en üst kalite düzeyinde, extrusion sistemi ile üretilmektedir. Bunun yanında yüksek kalite; ürün giriş ve üretim kontrolü ile güvence altına alınmaktadır.

aquatherm’in kalitesi DIN EN ISO 9001: 2000 ile sertifikalanmıştır.

* Sprinkler kafaları ürün yelpazemizde bulunmamaktadır; fakat uygun ürünler yetkili satıcılardan temin edilebilmektedir.

Aşağıda bazı uygulama resimleri verilmiştir.

Bu yazı Aquatherm Firestop kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.