Aquatherm Gri Su Tesisat Sistemi…

Geri Kazanım / Geri Dönüşüm Suyu İçin Boru Sistemi

Geri kazanım / geri dönüşüm su kaynakları ve yağmur suyu toplama sistemleri, inşaatlarda ve boru tesisatını yenileyen yapılarda çok daha sık talep görmekte ve uygulanmaktadır. Bu, su rezervlerini korumak için geliştirilmiş bir yöntemdir. Ürün grubundaki kodlar, tesisatın içme suyundan ayırt edilebilmesi için gerekli olduğundan dolayı renk- kodlandırma yoluna gidilmiş ve içilmez olan bu suyu tanımlamak için etiketlenmiştir.

Bu kaynaklardaki sular aşağıda belirtilen işlerde kullanılabilmektedir:

* Sifonlarda
* Sulamada
* Temizlikte, çamaşırhanelerde vs.

Aquatherm’in yeni boru sistemi LILAC, özellikle bu uygulamalar için geliştirilmiştir. Bu borularda da, sıcak ve soğuk su hatlarında 25 yıldan uzun süredir kullanılmakta olan, uzun ömürlü ve korozyona dayanıklı polipropilen maddesi kullanılmıştır. Bu; değişik tasarımıyla, rengiyle, markasıyla ve NSF Uluslar arası üçüncü şahıs sertifikasıyla kombine edilmiş olup, su tasarrufunda LILAC’ı ideal seçim yapar.

Yeni lilac-sistemin avantajları:

* Korozyona Yüksek Dayanım
* Uygun Fiyat
* Kolay Montaj
* Dayanıklılık Ve Uzun Ömür
* Yüksek Akış Hızı
* Renk-Kodlaması Birçok Ülkede Kabul Edilmiş

Kolay ve hızlı montaj teknolojisi

Montaj, fusiotherm® boru sisteminin ek parçaları kullanılarak yapılmaktadır.

Güvenli ve dayanıklı bağlantılar, uluslar arası tanınmış aquatherm kaynak (füzyon) teknolojisi ile yapılmaktadır. Boru ve ek parçalar füzyon kaynaktan sonra homojen hale gelir; asla aşınmaz ve sızdırmaz.

Bu yazı Aquatherm, Lilac Gri Su Tesisatı kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.